FILO ALFA 3D PLA 1.75 mm

Novi proizvod

PLA je termoplastika, biorazgradiva u određenim uvijetima budući da se proizvodi iz kukuruznog škroba i drugog povrća.
PLA FILOALFA proizlazi iz sirovina visoke kvalitete i zahvaljujući nešto izmijenjenoj formulaciji vrlo je jednostavna i kvalitetna za print. Našu formulacija karaterizira i print na niskim temperaturama, te odlične mehaničke čvrstoće u odnosu na postojeće na tržištu.

Pakiranje: 700gr - druge boje na upit

Više detalja

Vrsta filamenta PLA
Temperatura mlaznice ekstrudera 170-210 °C
Temperatura grijane podloge (hot bed) 0-50°C
Brzina ispisa za materijal 40-120 mm/s
Promjer koluta 200 mm
Debljina koluta 50 mm
Oko 70% 3D printa odnosi se na korištenje PLA, a pogodan je za razne namjene: od prototipova do proizvodnje, kako zbog niskih troškova i jednostavnosti printa na niskim temperaturama.

Dobro se prilagođava svim bolji FFF/FDM printerima kao što su: WASP, 3NTR, RepRap (Mendel, Huxley, Prusa), MakerBot (replikator, replikator 2, replikator 2X), Ultimaker, Sharebot, Kentstrapper, SDM3D, Araknia, i mnogi drugi ...

Print i obrada PLA su potpuno netoksični i bez mirisa do visoke temperature (230°C).


NAPOMENA
Ovdje navedene informacije sastavljene su iz izvora za koje se smatra da su pouzdani i točni prema našim najboljim saznanjima. Međutim, budući da su podaci, sigurnosni standardi i vladini propisi podložni promjenama, te je rukovanje i korištenje materijalom izvan naše kontrole, za filamente ne dajemo jamstvo. Informacije prikazane u tehničkoj dokumentaciji su ovisne o promjenama s obzirom na primjenu materijala, te se odričemo svake odgovornosti. Korisnik treba znati da su tehnički podaci relevantni za njegovu određenu upotrebu.

Napiši osvrt

7 drugi proizvodi u istoj kategoriji: