FILO ALFA 3D ABS Speciale 1.75 Prikaži uvećano

FILO ALFA 3D ABS Speciale 1.75

Novi proizvod

Proizvod je polimerni spoj u vlaknastom obliku. Na temelju podataka proizvod ne sadrži PBT ili vPvB tvari u postotku većem od 0,1%. 
ABS znači Akrilonitril butadien stiren, odnosno amorfni polimer koji je poznat po svojoj čvrstoći, sjajnosti i površini. Stiren monomer daje ABS-u dobru mogućnost prerade, akrilonitril mu daje krutost, otpornost na toplinu i kemikalije, dok butadien čini proizvod tvrđim i otpornijim čak i pri niskim temperaturama.

Pakiranje: 700 gr - druge boje na upit

Više detalja

Vrsta filamenta ABS
Temperatura mlaznice ekstrudera 240 -260 °C
Temperatura grijane podloge (hot bed) 70-90°C
Brzina ispisa za materijal 40-75 mm/s
Promjer koluta 200 mm
Debljina koluta 50 mm
Print s našim ABS-om je jednostavan, ali uzmite u obzir savijanje konačnog predmeta, što se može smanjiti pomoću zagrijane podloge printera (hot bed).
Izlaganje suncu slabi ABS, stoga se savjetuje da ga ne koristite u vanjskim primjenama.

Tipične primijene ABS-a (Akrilonitril butadien stirena) je:
igračke, roba široke potrošnje, telefoni, zaštitne kacige, kozmetičkih posuda
Automobilska industrija: unutarnji paneli na vratima, stupovi, obrubi sjedišta, rešetke, ploče s instrumentima, kućišta za retrovizore, zupčanika, poklopca motora...
Uređaji za kućanstvo: kućišta uređaja za kućanstvo, kontrolne ploče bijele tehnike

UPOZORENJE
Proizvod može stvoriti prašinu tijekom obrade koji može izazvati iritaciju očiju, kože i sluznica.
Proizvod nije zapaljiv, međutim, ako su njegovi prah rasprši u zraku, može dovoesti do formiranje eksplozivne atmosfere.

NAPOMENA

Ovdje navedene informacije sastavljene su iz izvora za koje se smatra da su pouzdani i točni prema našim najboljim saznanjima. Međutim, budući da su podaci, sigurnosni standardi i vladini propisi podložni promjenama, te je rukovanje i korištenje materijalom izvan naše kontrole, za filamente ne dajemo jamstvo. Informacije prikazane u tehničkoj dokumentaciji su ovisne o promjenama s obzirom na primjenu materijala, te se odričemo svake odgovornosti. Korisnik treba znati da su tehnički podaci relevantni za njegovu određenu upotrebu.

Napiši osvrt

7 drugi proizvodi u istoj kategoriji: