LDM Wasp Extruder

Novi proizvod

LDM (Liquid Deposit Modeling) WASP Extruder

WASP nudi novi profesionalni ekstruder za print gusto-tekuće i keramičke materijale.

Inovacija:
- Ektruder koji uklanja mjehuriće zraka u mješavini
- Susatav sa kontrolom ekstruzije i s mogućnošću izvlačenja
- Vanjski multiplikator tlaka do 40 bara u pužnom ekstruderu

Više detalja

LDM Wasp Extruder je profesionalni alat za polaganje gusto-tekućeg materijala kao što su glinene mješavine i eksperimentalni materijali. Sadrži sustav s vijkom za regulaciju izlaznog protoka materijala, omogućavajući brz protok i dobru kontrolu povlačenja.

WASP je uvijek bio usmjeren na razvoj sustava koji omogućuju korištenje funkcionalnih materijala kao što su keramika, porculan, glina, glinice, cirkonij i napredne keramike, u cilju promicanja digitalnih zanata i kućne proizvodnje. Lansiranjem ovog novog proizvoda ima za cilj promicanje printa gusto-tekućih materijala i napredne keramike u svijetu.

U dvije godine rada i nakon eksperimentiranja sa svim mogućim kombinacijama pritiska, mlaznica i materijala WASP je stvorio model ekstrudera koji je u stanju prekinuti i ponovo pokrenuti tok ekstruzije.

Novi LDM WASP ekstruder može doseći razinu preciznosti koja je vrlo blizu ekstruderima plastičnih polimera zahvaljujući kombinaciji s vijkom i istiskivanju pod tlakom. S ovom tehnologijom moguće je kontrolirati s velikom preciznošću protok materijala i sloj bez prekida.

Prilagodljivost za druge strojeve

Ekstruder je stvoren da se instalira na WASP printer, ali se može prilagoditi većini postojećih strojeva na tržištima.

Vrlo je jednostavno LDM WASP ekstruder instalirati i na drugim strojevima. Prvo, potrebno je ispisati da li nosač na koji ga namjeravate postaviti podržava instalaciju (izvorne datoteke možete pogledati na našim stranicama). Drugo, ekstruder mora biti povezan konektorima i „broj koraka po milimetru” mora biti postavljen na 400. Ova konfiguracija je omogućena u većini slicer aplikacija, kao što su Slic3r ili Cura.

Ekstruder s kontrolom vijka za regulaciju izlaznog protoka materijala:

  • stepper motor s visokim okretnim momentom
  • ventilator za hlađenje motora
  • brtva
  • mlaznica (nozzle) s promjerom 1 mm od čelika
  • podrška za Delta ili PowerWASP

Nampomena: Drugi printeri sa tržišta moraju se prilagoditi za korištenje naše ekstrudera.

stupanj 
2017-02-07

demo

That's OK!

Napišite svoj ​​osvrt!

Napiši osvrt

7 drugi proizvodi u istoj kategoriji: