LDM Wasp Extruder

Novi proizvod

305,00 € -

LDM (Liquid Deposit Modeling) WASP Extruder

WASP nudi novi profesionalni ekstruder za print gusto-tekuće i keramičke materijale.

Inovacija:
- Ektruder koji uklanja mjehuriće zraka u mješavini
- Susatav sa kontrolom ekstruzije i s mogućnošću izvlačenja
- Vanjski multiplikator tlaka do 40 bara u pužnom ekstruderu

Više detalja

Isporuka: 3 tjedna

[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_tabs][vc_tab title="Opis" tab_id="1494679394-1-27"][vc_column_text]

LDM Wasp Extruder je profesionalni alat za polaganje gusto-tekućeg materijala kao što su glinene mješavine i eksperimentalni materijali. Sadrži sustav s vijkom za regulaciju izlaznog protoka materijala, omogućavajući brz protok i dobru kontrolu povlačenja.

[/vc_column_text][vc_single_image image="1" border_color="grey" img_link_target="_self" css_animation="appear" alignment="center"][vc_column_text]WASP je uvijek bio usmjeren na razvoj sustava koji omogućuju korištenje funkcionalnih materijala kao što su keramika, porculan, glina, glinice, cirkonij i napredne keramike, u cilju promicanja digitalnih zanata i kućne proizvodnje. Lansiranjem ovog novog proizvoda ima za cilj promicanje printa gusto-tekućih materijala i napredne keramike u svijetu.

U dvije godine rada i nakon eksperimentiranja sa svim mogućim kombinacijama pritiska, mlaznica i materijala WASP je stvorio model ekstrudera koji je u stanju prekinuti i ponovo pokrenuti tok ekstruzije.[/vc_column_text][vc_single_image image="2" css_animation="appear" alignment="center" border_color="grey" img_link_target="_self"][vc_column_text]

Novi LDM WASP ekstruder može doseći razinu preciznosti koja je vrlo blizu ekstruderima plastičnih polimera zahvaljujući kombinaciji s vijkom i istiskivanju pod tlakom. S ovom tehnologijom moguće je kontrolirati s velikom preciznošću protok materijala i sloj bez prekida.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Prilagodljivost za druge strojeve

Ekstruder je stvoren da se instalira na WASP printer, ali se može prilagoditi većini postojećih strojeva na tržištima.

Vrlo je jednostavno LDM WASP ekstruder instalirati i na drugim strojevima. Prvo, potrebno je ispisati da li nosač na koji ga namjeravate postaviti podržava instalaciju (izvorne datoteke možete pogledati na našim stranicama). Drugo, ekstruder mora biti povezan konektorima i „broj koraka po milimetru” mora biti postavljen na 400. Ova konfiguracija je omogućena u većini slicer aplikacija, kao što su Slic3r ili Cura.

[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Karakteristike" tab_id="1494697439084-2-8"][vc_column_text]Ekstruder s kontrolom vijka za regulaciju izlaznog protoka materijala:

  • stepper motor s visokim okretnim momentom
  • ventilator za hlađenje motora
  • brtva
  • mlaznica (nozzle) s promjerom 1 mm od čelika
  • podrška za Delta ili PowerWASP


Nampomena: Drugi printeri sa tržišta moraju se prilagoditi za korištenje naše ekstrudera.[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title="Video" tab_id="1494692722125-2-5"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

stupanj 
2017-02-07

demo

That's OK!

Napišite svoj ​​osvrt!

Napiši osvrt

LDM Wasp Extruder

LDM Wasp Extruder

LDM (Liquid Deposit Modeling) WASP Extruder

WASP nudi novi profesionalni ekstruder za print gusto-tekuće i keramičke materijale.

Inovacija:
- Ektruder koji uklanja mjehuriće zraka u mješavini
- Susatav sa kontrolom ekstruzije i s mogućnošću izvlačenja
- Vanjski multiplikator tlaka do 40 bara u pužnom ekstruderu

7 drugi proizvodi u istoj kategoriji: